Van Kleef NVM Makelaars

    “In 2010 ben ik begonnen als eenpitter en huurde toen in Bella Vista de hoekkamer op de tweede etage. Deze kamer heeft een fantastisch uitzicht over de singel, maar werd te klein toen mijn bedrijf groeide. Bella Vista bood de mogelijkheid om intern te verhuizen. Nu werk ik in het gezellige souterrain met mijn vijf medewerkers. Ik heb gekozen voor Bella Vista vanwege de representatieve uitstraling (zowel binnen als buiten) en zeer goede bereikbaarheid; de locatie is centraal en er is altijd parkeerruimte!”

Mahler Vastgoed Ontwikkeling

    “Als huurders van het eerste uur vestigen wij ons al jaren met plezier in Bella Vista. Door de groene singel, de karakteristieke elementen van het pand en het smaakvolle interieur is het iedere dag een plezier om naar het werk te gaan. Bella Vista past bij onze identiteit en zorgt ervoor dat wij het bedrijf kunnen zijn dat we willen zijn: een professionele en betrouwbare ontwikkelaar met oog voor duurzaamheid en de omgeving.”

homeDNA

    “Toen wij ons bedrijf in 2010 startte en de mogelijkheid hadden om ons in Bella Vista te vestigen hebben we geen moment hoeven twijfelen. Het is de eerste goede keuze die we gemaakt hebben. Nu genieten we nog steeds volop van de goede service en luxe. De grote raampartijen in ons kantoor, die ook nog eens helemaal open kunnen, zorgen voor veel lichtinval en een luchtig en levendig gevoel. Zeker in de zomermaanden is dat een feestje!”

Grafitaria

    “Door Bella Vista kan ik werken in het centrum van Rotterdam voor een betaalbare huurprijs. Mijn nette en functionele kantoor is zeer compleet, flexibel en comfortabel; ideaal voor een klein (starters)bedrijf. Door de goede service en basisvoorzieningen die bij het kantoor zijn inbegrepen, kon ik als beginnende ondernemer direct en zonder zorgen van start.”